Sömmerskan som kunde laga brustna hjärtan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (206.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Sara Chaanhing-Kennedy
Utgivningsdatum
2020-04-29
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726467284
Sömmerskan som kunde laga brustna hjärtan (ljudbok)

Sömmerskan som kunde laga brustna hjärtan Ljudbok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-04-29

Styckköp

127

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En stor överraskning väntar Teodore Fenton när han träder in på sitt spanska hotellrum. Det är regissören Allan Åsberg som ringer med ett jobberbjudande. Han har en storfilm om Olof Palme på gång och behöver en producent. Teodore är inte sen med att nappa - sin oemotståndliga charm till trots är han som vanligt pank. Men han vet vilka knappar man ska trycka på i filmbranschen och i hans nät finns oväntade kontakter. På plats i Stockholm har Allan redan kommit långt i det förberedande arbetet. Molly Wood har tagit på sig rollen som kostymchef - men när hon får veta vem som är producent börjar hon genast ångra sig. Det finns ett förflutet emellan dem, och det är något hon helst vill glömma...

När Molly en dag blir introducerad för Teodores bror, John, tar hennes liv en plötslig vändning. John är nämligen allt som Teodore inte är. Och inte nog med det så råkar han även vara Sveriges statsminister. Men kan hon verkligen lita på att John inte är som sin bror? Och går det verkligen att lita på en statsminister med ett brustet hjärta?

Veronica Blom är en svensk författare. Hennes debutroman "Tryggheten" utkom år 2009.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sömmerskan som kunde laga brustna hjärtan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Uppläsningen
    -, 19 april 2021

    Boken ok men uppläsningen under all kritik. Det tog bort intresset för boken. Kunde inte lyssna på hela boken pga uppläsningen.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Veronica Blom