Inkräktaren (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (169.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Isabelle Pedone
Utgivningsdatum
2020-09-16
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726504064
Inkräktaren (ljudbok)

Inkräktaren Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2020-09-16

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Någon tar sig in i lägenheten när den är tom. Så måste det vara. Plötsligt står datorn på bordet istället för i skåpet. Kaffekoppen som aldrig används är använd. Den undangömda boken med dikter ligger på soffan. Det måste vara Sebastian som varit där, fastän han nekar. Något annat alternativ finns inte.

Vad gör man med en Inkräktare som tar över ens liv och skapar kaos - utan att överhuvudtaget synas? När det inte går att värja sig mot den oförklarliga kraft som plötsligt verkar finnas överallt? Ingen tror på det som hänt, fastän det är alldeles verkligt. Och snart finns det ingen kvar att övertyga. Vad händer då?

'Inkräktaren' är en psykologisk thriller med många vändningar som handlar om utsatthet, besatthet och längtan efter en likasinnad.

Katarina Butovitsch är en svensk författare och journalist. 2012 utkom hennes bok "Dubbelgångaren".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Katarina Butovitsch

  • Krymplingen

    Katarina Butovitsch

    Krymplingen hade något fel som gjorde att han såg förvriden ut. Han försökte att inte märkas, men det misslyckades fullständigt för alla andra i det lilla samhället höll hela tiden utkik efter honom. De som inte hånade honom öppet skrattade i smyg...

  • Dubbelgångaren

    Katarina Butovitsch

    En familj i sönderfall. En mamma som stöter bort sin dotter, och en dotter som gör vad som helst för att få mammans uppmärksamhet. Kvinnan och hennes man bråkar. Men så en dag ser kvinnan sin man i tunnelbanan när han egentligen ska vara på skolan...