Desertören (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (180.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Åsa Kjellman Erici
Utgivningsdatum
2020-07-23
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726539547

Desertören Ljudbok

(3 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-07-23

Styckköp

129
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Året är 1943. Danmark är ockuperat och många svenskar stödjer Tyskland. De två svenska artisterna Ingrid och Greta Rydell pendlar mellan att uppträda i Malmö och Köpenhamn. Efter en föreställning i Köpenhamn tar motståndsrörelsen kontakt med systrarna och vill skicka ett meddelande till Sverige.

Uppdraget kommer att förändra deras liv.

'Desertören' är en spänningsroman om livsöden, om hur krig förändrar människor och delar familjer. Det är också en historia om mänsklighet mitt bland krigets fasor. Och om vad vi är beredda att göra för varandra.

Max Klintman är en svensk författare, och har tidigare gett ut thrillern Den vedervärdiga mardrömmen och fantasy-romanen Den mörka flykten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Desertören. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Var blev titeln av!
  -, 10 november 2020

  Boken skulle handla om motståndsrörelsen i Köpenhamn under kriget. Men det var det lilla. Mest om en massa annat.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Max Klintman

 • Över Atlanten

  Max Klintman

  Ted Ljungs stora dröm har alltid varit att segla över Atlanten. Tillsammans med seglartjejen Sandra ger han sig ut på en resa längs med Europas kust och vidare mot Karibien. Ute till havs, där de är ensamma och helt utlämnade till naturens nyckful...

 • Flykten från mörkret

  Max Klintman

  Allt kommer att bli mörkt. Ingen vet exakt när, men det kommer att ske snart. Under flera år har forskarna mottagit mystiska radiovågor från avlägsna stjärnor. När en solliknande stjärna oförklarligt försvinner förändras allt. Mycket tyder på att ...