Dockan (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (391.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Roland Benito (del 1)
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2021-10-14
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Elin Pirttimaa Rosén
ISBN
9788726539943
Dockan (ljudbok)

Dockan Ljudbok

(30 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2021-10-14

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En regnig sommardag i den danska förorten Brabrand hittas en tioårig flicka mördad i en sopcontainer. Fallet hamnar på kriminalassistent Roland Benitos skrivbord och Östjyllandpolisen inleder en skrämmande utredning av mordet på den lilla flickan. Vid sidan om har även journalisten Anne Larsen och frilansfotografen Kamilla Holm fått upp ögonen för mordet och börjar gräva i mysteriet på eget håll.

Det dröjer inte länge innan mordfallet kompliceras av att en vän till den mördade flickan försvinner och tempot på jakten efter den skyldige blir allt mer uppskruvat. Ett tydligt samband uppdagas - de båda flickorna är medlemmar på ett internetforum, där de ljugit om sin ålder. Men vem är den skyldige? Och hur lätt är det egentligen att hitta någon som gömt sig bakom en e-postadress?

'Dockan' är första delen i den omåttligt populära danska deckarserien om kriminalassistent Roland Benito.

Inger Gammelgaard Madsen (1960-) är en dansk grafisk designer och kriminalförfattare från Århus. Hon debuterade 2008 med Dockan (Dukkebarnet) och har sedan dess gett ut flertalet kriminalromaner om Roland Benito, som har gjort succé i hemlandet Danmark.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Inger Gammelgaard Madsen