Under oss (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-05-12
Förlag
LUST
ISBN
9788726554441
Under oss (e-bok)

Under oss E-bok

E-bok,  Svenska, 2020-05-12
95

8% rabatt med kod MARS8 i kassan

Gäller t.o.m. 4 mars. Villkor.

Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Veera förstår inte riktigt varför Milou bara försvann. Men så blev det. Och nu känner hon sig äntligen redo att fylla tomrummet med andra - både en och två åt gången. Sonny, Alex, Abdi...

Milous första möte med Alva blir hett och snart flyttar de ihop. Men något exklusivt förhållande har de inte. Milou fortsätter att ha heta möten med tjejer medan Alva kommer underfund med att hon egentligen vill vara Jack. Frågan är om Milou vill ha Jack?

Efter en trekant med två tjejer utklädda till cowboys kommer Valdemar till ny insikt om sin egen sexualitet. Han vill underkasta sig. Han vill fly verkligheten och vara Joe. Vem ska hjälpa honom ta steget?

'Under oss' är en eggande erotisk roman som introducerar läsaren för flera karaktärer med vitt skilda relationer till sex, sexualitet och varandra. Det är den naturliga uppföljaren till Tove Nordhs tidigare noveller 'Till Brokeback Mountain' och 'Den som tar.'

Tove Nordh (pseudonym) är en svensk författare som från sin stuga i Norrland skriver erotiska verk. Debutnovellen 'Till Brokeback Mountain' utkom år 2014.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tove Nordh