Evighetstalet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (97.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Isabelle Pedone
Utgivningsdatum
2020-07-15
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726562620
Evighetstalet (ljudbok)

Evighetstalet Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2020-07-15

Styckköp

97

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    33
Visa alla 1 format & utgåvor
Egentligen vet inte Maria riktigt vad hon gör när hon klättrar uppför banvallen. Hon är berusad och har tabletter i kroppen. När hon ser tåget komma vet hon att slutet är nära. Då dyker plötsligt en okänd kvinna upp och drar henne bort från spåret. De trillar nerför banvallen tillsammans - sedan blir allt svart.

Samantha. Det är så hon heter, Påls nya tjej. Hon är jämngammal med dottern Anja och nu ska de bo i drömhuset vid Mjörn tillsammans. Maria och Pål kommer överens om att Anja inte ska få veta något förrän hon kommer hem från Australien. På det viset kan de båda få behålla sina hemligheter - hans otrohet och hennes försök att ta livet av sig. Men i den osäkra Sam gror en svartsjuka som snart ska komma att ställa allt på sin spets. Går det verkligen att låtsas som att ingenting hänt?

Petronella Simonsbacka, född 1971, är i grunden journalist, men har även skrivit ett flertal skönlitterära verk. Simonsbacka har även dokumenterat sin egen cancerresa i bloggen 'Livshungrig', och gjort ett webbradioprogram på samma tema.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Petronella Simonsbacka