Rasmus Nalle blir storebror (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (5.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Rasmus Nalle
Läsålder
3-6 år
Inläsare
Thomas Engelbrektsson
Utgivningsdatum
2022-03-01
Förlag
SAGA Kids
Översättare
Lisa Fransson
ISBN
9788726630459

Rasmus Nalle blir storebror Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2022-03-01

Styckköp

25
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Rasmus Nalle och hans vänner ska bygga om en gammal barnvagn till lådbil för att delta i en lådbilstävling. Just då överraskar Rasmus mamma med att ta hem en elefantbebis vid namn Fjant. De ska ta hand om honom några dagar och Rasmus tvingas hjälpa till. Han har inte en sekund över till att bygga lådbil! Det är blöjor som ska bytas, lakan som ska tvättas och flaskor som ska diskas. Dagen då tävlingen ska äga rum går rasmus och vänner på en dyster promenad med Fjant i barnvagnen. Men plötsligt sprutar Fjant mjölk mjölk rakt på dem, vagnen far iväg ner för en brant backe och loppet är igång!

Carla Hansen (1906-2001) var en dansk författare. Tillsammans med sin man, illustratören Vilhelm Hansen (1900-1992) skapade hon den oerhört populära serien om Rasmus Nalle (på danska Rasmus Klump). Serien publicerades till en början i tidningar i Danmark, men blev snart tryckt i bokform och spridd till andra länder.

Rasmus Nalle har varit en älskad figur bland barn och barnsliga själar sedan det första numret om den lilla björnen och hans vänner publicerades år 1951. Rasmus Nalle älskar pannkakor och tillsammans med sina vänner reser han världen runt på skeppet Mary. Det finns alltid ett nytt äventyr som väntar!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna