Julsånger och smällkarameller (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-12-02
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726662078
Julsånger och smällkarameller (e-bok)

Julsånger och smällkarameller E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-12-02

Styckköp

38

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Julsånger, julsånger, julsånger. Överallt. Louise förstår inte hur mamma lyckats övertala henne att komma till Österlen och fira jul. Hon hatar julen - Simon förstörde den för henne. Ändå är hon nu på väg till sina föräldrars hus med några trisslotter och ett kasst humör. Är det försent att ångra sig?

När Louise kliver av tåget får hon sitt livs överraskning. Istället för pappa Ulf är det Pelle, killen som nobbade henne på skoldiscot, som väntar vid bilen. Det visar sig att deras föräldrar bor grannar - och att de ska fira jul ihop! Varför har ingen talat om det för henne? Och var kom det där plötsliga pirret i magen ifrån?

Anna Alemo är en prisbelönt och hyllad romance- och feelgood-författare, känd för att skapa berättelser som läsaren inte kan lägga ifrån sig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Julsånger och smällkarameller. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En liten söt bok
    @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 30 december 2022

    Boken var gullig och lite smårolig. Fina karaktärer och miljöer och en fin berättelse. Det var synd att boken var så kort.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Alemo