Drömtydaren (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-11-13
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726664331
Drömtydaren (e-bok)

Drömtydaren E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-11-13
127
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Julia är nära nu. Hennes arbete med maskinen som översätter en människas drömmar till digitala bilder går hela tiden framåt. Men hon måste ha lite till. Något som gör det omöjligt att neka henne anslag. Vågar hon vrida upp röntgenstrålningen till max på assistenten Lucia? Vad händer då?

När en ensam pojke anländer till Värtahamnen i en fraktcontainer ser Julia en chans att en gång för alla få gehör för sin forskning. Hennes utrustning kan ge svar om vem han är, det vet hon. Men när hon står öga mot öga med pojken inser hon plötsligt att hon sett honom förut. Var det inte i en av Lucias drömmar?

Innan Julia vet ordet av har hon kastats in i en ödesdiger jakt på svar - något som försätter hela hennes familj i livsfara. Vilka är männen som vill se pojken död? Och hur kan han dyka upp i det undermedvetna hos någon han aldrig träffat?

Jimmy Lindgren är en svensk författare och manusförfattare bosatt i Stockholm. Han har studerat film i USA och bl.a. arbetat med manus till svenska storserier som 'Advokaten', 'Maria Wern' och 'Gåsmamman'.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jimmy Lindgren