Astrid och jag: 50 års arbetsliv (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (91.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Kim Rhedin Hüttner
Utgivningsdatum
2020-09-23
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726673234

Astrid och jag: 50 års arbetsliv Ljudbok

(3 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2020-09-23

Styckköp

92
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Det går inte en dag utan att jag tänker på Astrid. Varje gång jag ska försöka skriva min namnteckning får min man Lennart sätta fingret och pennan precis där jag ska skriva. Då ser jag för mig Astrid i motsvarande situation, minns hur vi skrattade varje gång hennes penna hamnade utanför arket. Nu är det min tur att få hjälp med pennan. Men hur började allt egentligen?

Kerstin Kvint var bara 16 år när hon började sitt arbete på bokförlaget Rabén & Sjögren. Hon startade som kontorsflicka men avancerade snart till chefsekreterare, och därefter var hon den som hade hand om förlagets utlandsförsäljningar. Och det var här hon lärde känna Astrid Lindgren, och en 50 år lång vänskap fick sin början. Det här är den varma berättelsen om Kerstin Kvints långa arbetsliv med och bakom Astrid Lindgren.

Kerstin Kvint, född 1936, är en svensk författare och litterär agent som bland annat är känd för att ha varit författaren Astrid Lindgrens personliga sekreterare och vän. Kerstin startade ett eget företag 1983, Kerstin Kvint Literary & Co-Production Agency och fortsatte därmed på banan som litterär agent.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »