Den okända hustrun (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-11-30
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Mona Eriksson
ISBN
9788726684377
Den okända hustrun (e-bok)

Den okända hustrun E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-11-30

Styckköp

127

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
När den före detta jägarsoldaten Marcus hustru försvinner spårlöst under en flodkryssning i Ryssland ställs hans liv på ända. När chocken har lagt sig och polisens utredningar stannat av bestämmer sig Marcus för att ta saken i egna händer. Hans efterforskningar tar honom ut i världen allt eftersom han följer det otydliga spår hans hustru lämnat efter sig. Från de nyrika kretsarna i Nice, till Putins postkommunistiska Ryssland och till det moderna Japan. Och allt eftersom han fortsätter söka stöter han på terroriströrelser, fruktansvärda fångläger och ett rykte om en mytomspunnen skatt.
Marcus inser också att hans fru inte är den hon utgett sig för att vara och ju mer han upptäcker om hennes hemliga identitet desto mer börjar han tvivla på deras äktenskap ...

Leif Davidsen (1950-) är en dansk författare och journalist. Leif tog sin examen vid Danmarks journalisthögskola 1976, och mellan 1984-1988 arbetade han som korrespondent i Moskva, något som skulle influera hans framtida författarskap. Han debuterade 1990 med boken "Den ryska sångerskan".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Leif Davidsen