2 december: Vinterbröllop - en erotisk julkalender (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Erotisk julkalender 2020
Utgivningsdatum
2020-12-02
Förlag
LUST
ISBN
9788726699814
2 december: Vinterbröllop - en erotisk julkalender (e-bok)

2 december: Vinterbröllop - en erotisk julkalender E-bok

E-bok,  Svenska, 2020-12-02
33
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Jag springer genom det snötäckta landskapet; stannar till när jag når ett skogsbryn och slår mig ner på en sten, känner vintervindens kyla bita mina bara armar och hur snön smälter under mig. Jag vet att jag har orsakat en skandal men just nu finns det inte mycket annat jag kan göra än att skratta åt det.

För en vecka sedan reste jag upp till den lilla norrländska byn för att hjälpa min bästa vän med förberedelserna inför hennes bröllop. Jag lovade Wilda att jag inte skulle göra som jag brukade; att jag inte skulle förföra någon på hennes bröllop. Men så fort jag träffade Felix, brudgummens bror och bestman, insåg jag att det löftet skulle bli svårt att hålla. Med sin varma beröring och glädjefulla blick, för att inte tala om hur min kropp reagerade varje gång han sa mitt namn, var han omöjlig att motstå.

My Lemon är en författare som levt många olika liv trots sin ringa ålder. Genom resor, filmer, böcker och inte minst lajv, hittar hon inspiration till sina erotiska berättelser som kan innehålla allt ifrån ett enkelt one night stand till avancerade BDSM-lekar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »