Avengers - Begynnelsen - Härifrån till evigheten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (8.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Avengers
Inläsare
Simon Gregor Carlsson
Utgivningsdatum
2022-08-17
Förlag
SAGA Kids
Översättare
Camilla Dunér
ISBN
9788726705287

Avengers - Begynnelsen - Härifrån till evigheten Ljudbok

av Marvel
(2 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2022-08-17

Styckköp

33

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Avengers-teamet blir ombedda att gå i strid mot Thanos, för att säkerställa att han inte kommer i besittning de sex evighetsstenarna. Hjältarna åker till Astra, där de en efter en försöker att ta kål på den stora Thanos. Ingen framgång. Laget är nära att ge upp. Men tillsammans är de starka! Hjältarna bestämmer sig för att ge uppdraget en sista chans.

© Disney/Marvel. All rights reserved.

Följ med till MARVELS fantastiska universum! Lyssna på häftiga berättelser med Avengers Iron Man, Spider-Man, Hulk, Captain America, Black Widow, Thor, Hawkeye, Doctor Strange, Captain Marvel, Black Panther, Falcon, Ms Marvel, Star-Lord, Deadpool och alla andra hjältar och skurkar från MARVELS otroliga skattkammare. Ta på dig din mantel och hitta din inre superhjälte - nu drar vi på fartfyllda äventyr!

I Avengers kämpar de största (och minsta) superhjältarna tillsammans för att rädda världen från farliga superskurkar och onda krafter. Möt Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow, Black Panther och alla de andra, och följ med på spännande äventyr med världens mäktigaste hjältar!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »