Miraklet i Tunneberga (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (238.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kyrkoherden på Kullahalvön
Inläsare
Anton Körberg
Utgivningsdatum
2021-08-18
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726707229

Miraklet i Tunneberga Ljudbok

(20 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-08-18

Styckköp

126

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
I Tunneberga by bär invånarna på en hemlighet - och inte vilken hemlighet som helst. Kyrkoherden Ylva är ofrivilligt i centrum av det hela och har vakat över den i alla år, i skydd av sin till synes fläckfria prästfasad.

När den pensionerade kriminalkommissarien Walter flyttar till Tunneberga börjar det genast tisslas och tasslas bland byborna. Med sitt idoga grävande i byns historia lär det inte dröja länge innan han är dem på spåren. Men om hemligheten och historien bakom kommer ut så står hela byn på spel. Hur ska de kunna stoppa honom?

'Miraklet i Tunneberga' är en humoristisk, spännande och fartfylld berättelse, där byborna måste enas för att genomföra den största blåsningen i skånsk historia. Allt för att förhindra att deras väl bevarade hemlighet avslöjas - och hotar att förstöra allt de byggt upp.

Helena Stjernström är förutom författare även frilansande redaktör och tv-producent och har arbetat med allt från inredningsprogram och Bingolotto till Uppdrag granskning och Kalla Fakta. Hon lever numera huvudsakligen i en liten by på Kullahalvön som gett inspiration till boken, men arbetar även i Stockholm, Göteborg och Los Angeles. 'Miraklet i Tunneberga' är hennes fjärde roman och den första i en serie om mysterier på Kullahalvön.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Miraklet i Tunneberga. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rolig
    -, 27 februari 2023

    Kul disponerad handling. Svårt att veta vem man ska hålla på.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Helena Stjernström