Det som växer (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (227.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anna-Carin Henricsson
Utgivningsdatum
2020-12-11
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726754773
Det som växer (ljudbok)

Det som växer Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2020-12-11

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Mardrömmarna vill inte lämna Mirjam ifred. Nyligen var hon en hyllad författare men sen kom sammanbrottet och tillvaron rämnade. Nu kan hon inte kan sluta tänka på dagen när Astor Paléus försvann. Ingen vet att hon var där när det hände. Ingen vet att hon är den mytomspunne författarens barnbarn.

I ett försök att gå vidare återvänder Mirjam till sin farfars hus. Hon är trasig och härjad, men fast besluten att skriva en bok om honom och konfrontera sina minnen från sommaren i huset.

Men snart känner hon att något är fel. Byborna har en märklig relation till Astor och själv känner hon sig ständigt iakttagen. Att vara isolerad i det öde huset tär på Mirjam. Är det hon ser faktiskt verkligt eller närmar hon sig ännu ett sammanbrott? Det är nu den verkliga mardrömmen börjar.

Boel Bermann och Olle Söderström träffades på journalisthögskolan och är idag ett par i såväl kärlek som författarskap. Som journalist har Boel arbetat på bland annat Sveriges Radio och Svenska Dagbladet, medan Olle varit journalist på tidningar som Dagens Nyheter och Dagens Industri. Med Boels vurm för en mörkare berättarstil och Olles längtan efter att göra allting blommigt kompletterade de varandra väl i skrivandet av spänningsromanen Det som växer, en spänningsroman med övernaturliga inslag.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna