Mariettes testamente (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (184.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Aroshamnsdeckarna
Inläsare
Anna Godenius
Utgivningsdatum
2020-11-03
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726754797

Mariettes testamente Ljudbok

(3 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2020-11-03

Styckköp

119

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Den förmögna damen Mariette Drittel har sedan länge befunnit sig någonstans på ålderns höst. Nu inser hon att det nog är dags att återupprätta sitt förlorade testamente. Men på dagen då testamentet äntligen ska förnyas råkar plötsligt hennes advokat ut för en allvarlig olycka. Det verkar helt enkelt som att makterna har andra planer för Mariettes sista vilja. Om det nu inte finns andra fingrar med i spelet, förstås...

Det vill sig inte bättre än att Aroshamns detektivresurser just den här sommaren går på tomgång. Kommissarie Stadigh har åkt som vikarie till Visby - och även hans inofficiella ställföreträdare, Severin C. Brattenskiöld & company, har gett sig iväg till den stora ön. Vad ska nu hända med utredningen? Tja, det vore väl knappast en Aroshamnsdeckare om inte ledtrådar till Mariettes försvunna testamente plötsligt dyker upp. Och självklart dyker de upp på Gotland!

Aron och Nora Olnafors är pseudonymer för flera svenska författare som tillsammans är verksamma inom deckargenren. Böckerna är ofta humoristiskt skrivna och utspelar sig i Aroshamn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna