Askungen - Det stora musmisstaget (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (26.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Disneyprinsessor
Läsålder
3-6 år
Inläsare
EvaMaria Oria
Utgivningsdatum
2021-11-04
Förlag
SAGA Kids
Översättare
Emma Ericson
ISBN
9788726758078
Askungen - Det stora musmisstaget (ljudbok)

Askungen - Det stora musmisstaget Ljudbok

av Disney
Ljudbok,  Svenska, 2021-11-04

Styckköp

42

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Askungens muskompis Gus ger henne en bukett med vackra rosor. Men Askungen hamnar i knipa eftersom den lilla musen av misstag har plockat blommorna från Lady Tremaines trädgård. Askungen tar med sig Gus in till byn för att köpa en ny rosenbuske, utan att veta att den årliga marknaden hålls i byn just den dagen. Mitt i alla festligheter råkar Gus välta en gigantisk tårta som byns bästa bagare har bakat åt kungafamiljen! Som tur är kan Jack, Luke, Perla och resten av mössen hjälpa Askungen att baka en ny, mumsig dessert. Men är den lika god som den ser ut?

Bli förtrollad av DISNEYS fantastiska världar! Följ med på äventyr och upplev magin med Musse Pigg, Aladdin, Dumbo, Blixten McQueen, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana, Lady och Lufsen, Rapunzel, Ariel, Snövit, Jack Sparrow, Hiro, Röjar-Ralf, familjen Superhjältarna, Nemo och alla de andra från DISNEYS underbara skattkammare! Veckla ut öronen och luta dig tillbaka - det är dags för äventyr!

Lyssna till magiska berättelser med Disneys fantastiska prinsessor Jasmine, Rapunzel, Snövit, Mulan, Vaiana, Törnrosa, Askungen, Pocahontas, Tiana, Belle, Ariel och Merida. Följ med på skattjakt med Ariel, gå på bal med Askungen, lös mysterier med Snövit och fira kinesiskt nyår med Mulan. Plocka fram din finaste klänning och putsa glasskorna - nu ska vi på äventyr, som en riktig prinsessa!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Disney