Askungen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (70.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Disneyprinsessor
Läsålder
3-6 år
Inläsare
Lisa Ahnlund
Utgivningsdatum
2021-08-05
Förlag
SAGA Kids
Översättare
Emma Ericson
ISBN
9788726758115
Askungen (ljudbok)

Askungen Ljudbok

av Disney
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-08-05

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 11 format & utgåvor
Återupplev magin i Disneys Askungen, den mest hyllade prinsessfilmen genom tiderna! När kungen ställer till med kunglig bal kan den godhjärtade och vackra Askungen bara drömma om att gå - hennes grymma styvmor och elaka styvsystrar ser till att hon är upptagen med hushållsarbete, dag och natt. Men med hjälp av sitt magiska spö förvandlar Askungens gudmor hennes drömmar till ett glittrande och livsförändrande äventyr!

© Disney. All rights reserved.

Bli förtrollad av DISNEYS fantastiska världar! Följ med på äventyr och upplev magin med Musse Pigg, Aladdin, Dumbo, Blixten McQueen, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana, Lady och Lufsen, Rapunzel, Ariel, Snövit, Jack Sparrow, Hiro, Röjar-Ralf, familjen Superhjältarna, Nemo och alla de andra från DISNEYS underbara skattkammare! Veckla ut öronen och lutad dig tillbaka - det är dags för äventyr!

Lyssna till magiska berättelser med Disneys fantastiska prinsessor Jasmine, Rapunzel, Snövit, Mulan, Vaiana, Törnrosa, Askungen, Pocahontas, Tiana, Belle, Ariel och Merida. Följ med på skattjakt med Ariel, gå på bal med Askungen, lös mysterier med Snövit och fira kinesiskt nyår med Mulan. Plocka fram din finaste klänning och putsa glasskorna - nu ska vi på äventyr, som en riktig prinsessa!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Disney