Mardrömmen i Mariestad ? Historien om Helena Anderssons försvinnande (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Cupido
Utgivningsdatum
2021-04-07
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Lisa Fransson
ISBN
9788726778588
Mardrömmen i Mariestad ? Historien om Helena Anderssons försvinnande (e-bok)

Mardrömmen i Mariestad ? Historien om Helena Anderssons försvinnande E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2021-04-07

Styckköp

85

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En varm sommarnatt 1992 försvinner 22-åriga Helena Andersson spårlöst på väg hem efter en kväll ute på stan. På en skogsväg några hundra meter från Helenas hem hittar polisen hennes sandaler och silverörhängen men spåren på platsen går inte att följa. Kort därpå hör ett vittne av sig och till följd av detta arresteras en dansk man som anklagas för att ha kidnappat Helena. Men efter tre veckor släpps han i brist på bevis och utredningen stannar av. Nu, nästan 30 år efter Helenas försvinnande, lever hennes familj fortfarande i ovisshet om hennes öde. Vad hände egentligen med Helena? Och vem ligger bakom hennes försvinnande?

Journalisten Lotte Dalgaard rapporterade om fallet Helena från Mariestad 1992. Nu är hon tillbaka för att försöka knyta ihop de lösa trådarna från utredningen och hitta svar på alla de obesvarade frågor som Helenas försvinnande lämnade efter sig.

Lotte Dalgaard (1967-) är en dansk författare och journalist. Hon utbildade sig vid Danmarks Journalisthögskola och följde därefter upp med en manusförfattarutbildning. Hon har sedan sin debut skrivit ett flertal böcker, däribland den uppmärksammade serierna "Kvinna till salu" och "Dödens dilemma".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lotte Dalgaard