De som aldrig glömmer (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (289.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Hannah Kaufman
Inläsare
Stefan Sauk
Utgivningsdatum
2021-05-26
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726780468
De som aldrig glömmer (ljudbok)

De som aldrig glömmer Ljudbok

(6 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-05-26

Styckköp

105

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Stockholmspolisen Hannah Kaufman blir rekryterad av Säpo för att delta i en av de största internationella operationerna i modern tid. Det är en kall januaridag 2020 när Israels säkerhetstjänst, Mossad, kontaktar Säpo och berättar att terroristen Abu Q äntligen lokaliserats efter ett halvår av spaningar i ytterst farliga IS-kontrollerade områden i Syrien och Irak. Abu Q, som varit hjärnan bakom två terroristattentat i Sverige, har nu spårats till den lilla syriska staden Al-Sukhnah och det är där Operation Blixtnedslag ska äga rum.

Bara några dagar efter telefonsamtalet från Mossad sitter Hannah, både rädd och exalterad, på flyget mot Damaskus. I all hast fick hon lämna sin kära Emil hemma och utan att riktigt berätta hela sanningen om uppdraget för honom och familj, var hon nu under täckmantel på väg mot totalt främmande mark ...

'De som aldrig glömmer' är del 3 i serien om Hannah Kaufman, en rafflande spionthriller med högt tempo i internationell miljö som inte lämnar någon läsare oengagerad.

Karl Eidem är författare och finansiell analytiker. Jale Poljarevius är polisintendent och expert på organiserad brottslighet. Han är även känd för sin medverkan i TV-programmet "Efterlyst".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna