Ängeln i London (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (80.9 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Lisa Carlehed
Utgivningsdatum
2021-02-03
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726780482

Ängeln i London Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2021-02-03

Styckköp

89
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Redan när tolvåriga Angelika befinner sig på flygplatsen får hon en känsla av att någon iakttar henne. Hon ska resa ensam till London för att hälsa på sin pappa Gustav, och tanken är att hennes mamma Sissela också ska komma dit efter någon vecka.

När Angelika kliver in i hallen hos sin pappa, kommer den olustiga känslan tillbaka, hon ser sig själv i hallspegeln men vänder sig instinktivt bort igen. Ingenting i London blir som hon tänkt. Hennes pappa jobbar hela tiden och är aldrig hemma, samtidigt som mamma Sissela aldrig tycks boka någon flygbiljett för att komma dit. Som om det inte vore nog, fortsätter mystiska saker att hända och Angelika känner mer och mer att någonting är fel.

Vem var den underliga mannen på flygplanet? Vad vill den gamla damen på kyrkogården och vilken är hemligheten som alla tycks känna till förutom Angelika? Och den största frågan - kommer deras familj någonsin att återförenas?

Charlotte Ekbom (1971-) är en svensk författare, översättare och marknadskoordinator, bosatt i Sollentuna utanför Stockholm. Hon har medverkat i ett flertal novellantologier, däribland Kära mamma (2018) och Revansch 2020: tiden och döden (2020), samt författat böcker för såväl unga som vuxna. Ungdomsboken Ängeln i London (2020) är hennes fjärde roman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Charlotte Ekbom