Molly: Tyst som en mus (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (58.1 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Linnea Stenbeck
Utgivningsdatum
2021-02-02
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726780499
Molly: Tyst som en mus (ljudbok)

Molly: Tyst som en mus Ljudbok

(3 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2021-02-02

Styckköp

57

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    79
Visa alla 1 format & utgåvor
Molly är tio år och har precis flyttat från Dalarna till Skåne med sin mamma, pappa och lillasyster Moa. Alla i familjen verkar trivas, förutom Molly. Hon är blyg och har svårt för att finna sig tillrätta i sin nya skola. Hon känner sig missanpassad och konstig för att hon inte pratar lika mycket som andra, dessutom saknar hon snön och sin bästis Bella, som bor kvar i Dalarna.

Mollys mamma säger hela tiden att det kommer att kännas bättre snart, men det enda som kan göra Molly glad igen är att få en hund. Drömmen om en hund tycks gå i uppfyllelse, men det blir inte alls så som Molly tänkt sig. I samma veva lägger hennes mamma ut en pinsam bild på nätet, som alla klasskompisar skrattar åt. Som om det inte vore nog närmar sig även skolans julavslutning, där alla elever förväntas stå på scen, och Molly kan verkligen inte föreställa sig något värre ...

Anna Alemo är en prisbelönt och hyllad romance- och feelgood-författare, känd för att skapa berättelser som läsaren inte kan lägga ifrån sig. Vintern 2020 debuterar Anna som barnboksförfattare med boken "Tyst som en mus".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Alemo