Mörkerseende (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (270.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mårten Steen
Inläsare
Lars Winclair
Utgivningsdatum
2021-05-05
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726801224
Mörkerseende (ljudbok)

Mörkerseende Ljudbok

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-05-05

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Sommarsemestern blev inte så lång som Mårten Steen och hans Rikard hade hoppats på. Ett par månader efter skottlossningen, med efterföljande sjukhusvistelse och sjukskrivning, blir Mårten plötsligt inkallad för att utreda ett mystiskt försvinnande. En präst tros ha blivit kidnappad, men frågorna kring fallet är betydligt fler än svaren. Varför har ingen hört av sig med krav på lösensumma?

Mårten har svårt att sätta fingret på hur han egentligen känner inför sin comeback på polisstationen. Han har förstås saknat Anna-Lena, men är han verkligen redo att kasta sig in i en ny utredning? Och vem är egentligen den nye chefen som plötsligt ersatt Wallström? I takt med att Mårten återigen blir varm i kläderna så visar sig kidnappningsfallet bli mycket större, och betydligt mer personligt, än han någonsin kunnat ana...

'Mörkerseende' är den andra delen i serien om polisen Mårten Steen.

Martin Ekman, född 1971, är en svensk författare och polis från Örebro. Han har tretton års erfarenhet från polisyrket i sin hemstad. Debutromanen 'Nemesis' utkom år 2015.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mörkerseende. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Personlig och insatt
    -, 26 april 2022

    Karaktärerna blir riktiga personer och intrigen skulle kunna hända på riktigt, men viktigast är att det är bra underhållning!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Martin Ekman

  • Nemesis

    Martin Ekman

    År 1979 hittar två pojkar ett lik på en båt i Svartån. Bland polisens utredare finns Håkan Steen som febrilt söker en lösning på fallet. Till hans stora förtret hittar man aldrig varken motiv eller mördare och mordet förblir en gåta. Ett kvartssek...