Själen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (74.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Disney
Inläsare
Oscar Askelöf
Utgivningsdatum
2021-04-13
Förlag
SAGA Kids
Översättare
Emma Majberger
ISBN
9788726815368

Själen Ljudbok

av Disney
(2 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2021-04-13

Styckköp

98
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Joe Gardner drömmer om att bli en känd jazzpianist. Det är hans passion och hans syfte i livet! En dag får han chansen, men en hemsk olycka sätter stopp för planerna.
Joe hamnar i Det Stora Före, där nya själar tilldelas sina personligheter, egenheter och intressen innan de skickas ner till Jorden. Joe blir på villovägar mentor åt själ 22, som definitivt inte vill bli människa och hamna på Jorden. Det vill däremot Joe, väldigt gärna! Tillsammans slår de sig ihop och lär sig nya saker, om sig själva och livet.

Filmen som denna boken är baserad på anses av många vara en av Disneys bästa filmer genom tiderna, och är älskad av barn och vuxna världen över. Den vann bland annat en Oscar-statyett för 'Bästa animerade film' år 2021.

Bli förtrollad av DISNEYS fantastiska världar! Följ med på äventyr och upplev magin med Musse Pigg, Aladdin, Dumbo, Blixten McQueen, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana, Lady och Lufsen, Rapunzel, Ariel, Snövit, Jack Sparrow, Hiro, Röjar-Ralf, familjen Superhjältarna, Nemo och alla de andra från DISNEYS underbara skattkammare! Veckla ut öronen och lutad dig tillbaka - det är dags för äventyr!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Disney