Du är inte min chef (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (275.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Amanda Krüger
Utgivningsdatum
2021-06-08
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726842081

Du är inte min chef Ljudbok

(6 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2021-06-08

Styckköp

119
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Systrarna Ella och Saga är sju respektive ett år när deras pappa flyttar och familjen splittras. Ensam vårdnad ges till mamman och tillsammans flyttar de tre till en bostadsrättslägenhet på Södermalm i Stockholm. Åren passerar och som en blixt från klar himmel inträffar det ofattbara, deras mamma dör av en stroke och de två systrarna blir lämnade helt ensamma kvar. Vid den tidpunkten har Ella hunnit fylla arton och lyckas därmed få vårdnaden om sin lillasyster. En livsomvälvning som innebär en ständig kamp mot pengabrist och Ella tvingas jonglera med studier och extrajobb för att få deras liv att gå ihop. Om det inte vore för hennes starka vilja hade hon gett upp för länge sedan. När hon via ett extrajobb träffar överklass-killen Simon ser hon äntligen ljuset i tunneln och de två drabbas av himlastormande ungdomsförälskelse. Men Simons föräldrar kan inte acceptera hans val av flickvän och allt blir plötsligt inte så himlastormande som Ella hoppats på..

'Du är inte min chef' är en gripande och stark berättelse om en storasysters ensamma, modiga kamp för att ta hand om sin lillasyster och hennes strävan efter att finna kärlek, trygghet och en familj.

Susanna Roxfelt (1968-) är bosatt i Göteborg. Till vardags arbetar hon som systemutvecklare och på fritiden är hon verksam som författare inom romance-genren.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Susanna Roxfelt