Ensamvarg (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (203.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
FLOCKEN
Inläsare
EvaMaria Oria
Utgivningsdatum
2021-06-09
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726858372
Ensamvarg (ljudbok)

Ensamvarg Ljudbok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-06-09

Styckköp

127

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Författaren Miriam lever ensam i en stuga i Västergötland, omgiven av skogar och med långt till närmsta granne. Hon trivs med den lugna tillvaron men när en främling dyker upp på hennes gård, naken och skadad, förändras hennes liv för all framtid. Främlingen, Jonathan, är en skepnadsskiftare, till hälften varg och på flykt från den flock han en gång tillhörde. Den flock som nu dömt honom till döden ... Jonathan får stanna hos Miriam för att återhämta sig och det dröjer inte lång tid innan de inser att de hör ihop. Men vågar de tro på en framtid tillsammans eller kommer Jonathans förflutna att slutligen hinna ikapp honom?

Ensamvarg är den första boken i serien om Flocken.

Sara Dalengren (1985-) är en svensk författare som främst är verksam inom romancegenren. Sara bestämde sig för att satsa på sitt författande 2015 då hon ställde upp i en författartävling. Hennes bidrag kom på tredje plats och efter en omarbetning av manuset släpptes debutromanen Ensamvarg 2016. Sedan dess har hon gett ut flera hyllade kärleksromaner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ensamvarg. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Otroligt välskriven och charmig romance!

    Oj så positivt överraskad jag blev av Ensamvarg. Jag skulle absolut kunna påstå att detta är vår svenska version av Twiligt (förutom vampyrerna!), då boken innehåller het kärlek och mystiska vargar. Något som gör boken så underbart unik är de djupa, charmiga karaktärerna som man inte kan göra annat än att älska. För vem tycker inte om en thrillerförfattare med en förkärlek till hemska skräckfilmer, eller en varulv med en mysig ödmjukhet i sig?

    Handlingen är dynamisk, mysig och spänna... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sara Dalengren