CoinX (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (202.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Ove Ström
Utgivningsdatum
2021-08-03
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726902525

CoinX Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2021-08-03

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Att ta sig in i systemet var ganska enkelt för en tekniskt insatt person och hur kryptovalutor fungerar kan vem som helst ta del av på internet. De kommer dessutom aldrig hitta den försvunna kryptovalutan. Det garanterades av anonymiteten i blockkedjesystemet. Det var det perfekta brottet.

När privatdetektiven Jan Sörensen anlitas för att utreda en av de största kryptovalutastölderna någonsin inser han snart att hans arbetsgivare döljer något. Varför anmäler de inte stölden till polisen? Var kommer pengarna ifrån egentligen? Och varför är de så ointresserade av att få tillbaka dem? Jakten på sanningen tar Jan Europa runt och leder honom till en mycket skrämmande insikt.

Peter Edlund är en svensk advokat och författare från Göteborg. Peter debuterade som författare 2021 med deckaren CoinX.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Peter Edlund

  • Det ostyrda universitetet? : perspektiv på styrning, autonomi och reform av svenska lärosäten

    Linda Wedlin, Josef Pallas, Shirin Ahlbäck Öberg, Niklas Bomark, Peter Edlund

    Universitet och högskolor, liksom andra organisationer, förväntas vara både styrbara och rationella för att möta samhällets och näringslivets krav på kunskap, tillväxt och innovation. Senare års reformer inom den högre utbildningen, främst den så ...

  • Science Evaluation and Status Creation

    Peter Edlund

    In this insightful book, Peter Edlund takes a status-based approach to theorizing the development of the European Research Council (ERC). Drawing upon rich empirical material, the author vividly details how the ERC was transformed from a funding o...