Irrvägar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (289.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Rakel Vrede (del 1)
Inläsare
Lo Kauppi
Utgivningsdatum
2022-08-30
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726924749
Irrvägar (ljudbok)

Irrvägar Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-08-30

Styckköp

119

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
På sin femtionde födelsedag hamnar Malmöpolisen Rakel Vrede i en situation som hon aldrig kunnat föreställa sig. Just som hon själv befinner sig i området inträffar en explosion vid stadens största kyrka, Sankt Petri. Målet för attentatet är ett möte mellan judar, muslimer och medlemmar ur Svenska kyrkan, och dådet skördar många offer.

Att utredningen kommer ske långt över Rakels huvud förstår hon direkt, men det dröjer inte länge förrän ett mordfall landar på hennes skrivbord. En ung syrisk man har skjutits till döds i en park - och han visar sig snart ha en koppling till den imam som dödats i sprängningen. Kan mordet rentav ha något med explosionen att göra?

Att behöva arbeta tillsammans med andra människor är en utmaning för Rakel. Att tvingas göra det med Säpo i hasorna är ännu värre. Och ju djupare in i utredningen hon kommer, desto säkrare blir hon på att det är något med de två fallen som inte stämmer. Kan Rakel verkligen lita på kollegorna vid säkerhetspolisen? Och kommer någon att tro henne om hon ger sina tvivel till känna?

Cecilia Sahlström, född 1960, är en svensk författare och föreläsare bosatt i Lund. Sahlström har 20 års erfarenhet inom polisyrket och hennes expertis har lagt grunden för hennes böcker, som har hyllats för dess autentiska skildringar av polisutredningar. 'Irrvägar' är första boken om Malmöpolisen Rakel Vrede.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Irrvägar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Oj
    -, 31 augusti 2022

    Alltid nyfiken på nya deckarförfattare och när jag såg att Lo K. läste boken såg jag fram emot boken. Ja, vad säger man? Undermålig är ett ord som kommer redan efter tjugo minuter in i boken. Otroligt platta eller helt frånvarande personporträtt. På ett par minuter tar sig författaren igenom både barndom, uppväxt och en släng religion, här började jag förstå att detta inte skulle bli bra. Jag hann motvilligt lyssna ytterligare ett par minuter och fick den ena polisklyschan efter den andra och... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Cecilia Sahlström