Det är fint att vara tankspridd (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-11-16
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726940282
Det är fint att vara tankspridd (e-bok)

Det är fint att vara tankspridd E-bok

E-bok,  Svenska, 2021-11-16

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Johan Rapp föddes i en familj med borgerlig etikett och höga militärer (hans farbror var ÖB). Ordning var högsta prioritet. Kruxet var att Johan ofta glömde saker och hamnade i de mest knepiga situationer. Han var född tankspridd. Detta är den sanna berättelsen om hur han kämpar för att öka toleransen för tankspriddhet och startar de Tankspriddas riksförbund, som blivit en stor framgång. Boken innehåller mängder av komiska anekdoter, tips som skickats in av medlemmar och en hjärtevärmande berättelse om hur en väldigt tankspridd son och en mycket ordningsam far kan mötas och överkomma sina olikheter med hjälp av humor och kärlek.

Johan Rapp är journalist och författare som bland annat skrivit 'Handbok för tankspridda', 'Bli hjärnsmart' med flera andra populärvetenskapliga böcker. Johan är också en populär föreläsare om tankspriddhet, när han kommer ihåg det.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Johan Rapp

  • Bli hjärnsmart : plugga snabbare och bättre!

    Johan Rapp

    Samarbeta med din hjärna och ta kontroll över din inlärning! Det här är en bok för dig som pluggar och vill hitta en smart väg till kunskap. En praktisk verktygslåda att ha med sig hela livet. Under senare år har forskningen tagit stora kliv framå...