Jade ja oravaliiga (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Serie
Jade (del 4)
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2021-12-08
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726957976
Jade ja oravaliiga (e-bok)

Jade ja oravaliiga E-bok

E-bok,  Finska, 2021-12-08

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Teinityttö Janni on alkanut käydä uudella kuntosalilla yhdessä poikaystävänsä Tarin kanssa. Janni on iloinen siitä, että on saanut Tarin innostumaan samasta harrastuksesta. Vielä kun Tari oppisi treenaamaan niin, etteivät lihakset olisi seuraavana päivänä ihan hellinä... Janni ja Tari eivät kuitenkaan ehdi olla kuntosalin asiakkaita pitkään ennen kuin tapahtuu jotakin odottamatonta. Kuntosalin vieressä oleva pieni pankkikonttori ryöstetään. Kun televisiossa näytetään kuvaa ryöstäjistä, yksi ryöstäjistä näyttää aivan Jannilta. Ryöstäjällä on jopa samanlainen paita kuin Jannilla! Mistä oikein on kysymys? Haluaako joku pahaa Jannille? Onneksi mystinen Jade-tyttö saapuu auttamaan mysteerin ratkaisemisessa.

Taru Mäkinen on pariskunta Taru (s.1944) ja Tarmo (s.1950) Väyrysen salanimi. He ovat julkaisseet romaaneja niin yhdessä kuin erikseen. Väyryset tunnetaan erityisesti lasten- ja nuortenkirjoista, kuten "Vuorileijonan varjo"-sarjasta.

Kun lähistöllä tapahtuu rikoksia, paikalle saapuu mystinen Jade-tyttö. Yhdessä 14-vuotiaan Jannin kanssa Jade ratkoo rikoksen jos toisenkin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Taru Mäkinen