Kärlek på turné (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-01-04
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726967128
Kärlek på turné (e-bok)

Kärlek på turné E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-01-04

Styckköp

127

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Nittonårige Mikael har gjort succé. Hans violindebut jämte pianisten Lindqvist gjorde inte bara fadern stolt och tårögd, den imponerade även på recensenterna. Att Mikael är tacksam för Lindqvists hjälp råder det inga tvivel om. Särskilt inte när han dessutom får erbjudande om fler betalda jobb. Problemet är bara att han inte tycker särskilt mycket om den sju år äldre pianisten. Lindqvist är grov i både kropp och mun, men kanske borde Mikael ändå ge honom en chans? Det sägs ju att man inte ska döma en hund efter håren...

Det visar sig snart att Mikaels magkänsla haft alldeles rätt. Redan under repetitionerna inför en kommande landsortsturné står det helt klart att Lindqvist är en otrevlig typ. Men med på turnén finns också den vackra Anna, som Mikael gärna vill komma närmare. Elaka rykten till trots är han dock helt oerfaren vad gäller kvinnor. Skulle Anna kunna bli hans första kärlek?

Jascha Golowanjuk (1905-1974) var en svensk författare, musiker och skådespelare. Han föddes i rysk-uzbekiska Samarkand men kom till Danmark som 14-åring och studerade där vid Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Som dansk medborgare flyttade han sedan till Sverige år 1929 och fick sedermera även svenskt medborgarskap. Han medverkade i flera av Kar de Mummas revyer och blev så småningom en av de svenska bibliotekens mest utlånade författare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jascha Golowanjuk