Silverpopplarna (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Silverpopplarna (del 1)
Utgivningsdatum
2021-12-31
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726967197
Silverpopplarna (e-bok)

Silverpopplarna E-bok

E-bok,  Svenska, 2021-12-31

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Sexåriga Dima lever i ett ständigt utanförskap i sin egen familj. Han är liten och mager och får alltid höra att han inte ska lyssna när de vuxna talar om viktiga saker. Storebror Nikolaj kan han omöjligt jämföra sig med. I föräldrarnas ögon är Dima varken duktig eller företagsam. Men när han på sin sjuårsdag får en docka av sin pappa hittar han så småningom sin verkliga passion: att sy damkläder. Problemet är bara att han måste hålla det hemligt. Män ska inte hålla på med kvinnliga saker.

Ju äldre Dima blir desto mer ansträngt blir hans förhållande till resten av familjen. Faktum är att hans mor inte alls verkar hysa några varmare känslor för sin yngsta son. Och när familjen drabbas av en plötslig tragedi, blir det droppen som slutligen får bägaren att rinna över...

Jascha Golowanjuk (1905-1974) var en svensk författare, musiker och skådespelare. Han föddes i rysk-uzbekiska Samarkand men kom till Danmark som 14-åring och studerade där vid Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Som dansk medborgare flyttade han sedan till Sverige år 1929 och fick sedermera även svenskt medborgarskap. Han medverkade i flera av Kar de Mummas revyer och blev så småningom en av de svenska bibliotekens mest utlånade författare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jascha Golowanjuk