Kärlekens tiggare (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-12-07
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726967210

Kärlekens tiggare E-bok

E-bok,  Svenska, 2021-12-07

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Tiggarlivet är allt Waleska känner till. I fem år har hon och hennes mamma, krymplingen utan ben, rest runt och spelat på allmänhetens sympatier. En rejäl penning har de fått ihop. De skulle kunna sluta. Waleska vill gärna återvända till Polen och skaffa sig ett litet hus men hon hinner inte mer än att yttra denna önskan till sin mamma förrän katastrofen slår till. Plötsligt är hon ensam med alla pengar, utan att veta var hon ska ta vägen. Det är då Aleksandrov träder fram.

Kärlekens tiggare är en gripande roman om en ung kvinnas trevande steg in i vuxenlivet. I kölvattnet av mammans död träder flera män fram som blir som förblindade av Waleskas skönhet. Men hur ska hon hantera dessa personer som plötsligt tvingat sig in i hennes liv? Och finns det egentligen någon hon kan lita på?

Jascha Golowanjuk (1905-1974) var en svensk författare, musiker och skådespelare. Han föddes i rysk-uzbekiska Samarkand men kom till Danmark som 14-åring och studerade där vid Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Som dansk medborgare flyttade han sedan till Sverige år 1929 och fick sedermera även svenskt medborgarskap. Han medverkade i flera av Kar de Mummas revyer och blev så småningom en av de svenska bibliotekens mest utlånade författare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jascha Golowanjuk