Emma 2: Första bilköpet - erotisk novell (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (7.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Emma - Fri att njuta
Inläsare
Bonnie von Cletzer
Utgivningsdatum
2023-01-11
Förlag
LUST
ISBN
9788726971804
Emma 2: Första bilköpet - erotisk novell (ljudbok)

Emma 2: Första bilköpet - erotisk novell Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2023-01-11

Styckköp

23

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Så var det dags att provköra. Då visade Lars först hur man fäller ner suffletten. Alltså. En öppen bil, en varm sommardag - kan det bli bättre? Det var en ganska liten bil, så vi satt nära varandra, så pass att jag kunde känna doften av hans rakvatten (eller om det var deodorant), och det doftade gott. Våra bara armar snuddade ibland vid varandra, och det kändes faktiskt lite pirrigt."

Emma har fått en ny position på sitt jobb som innebär att hon måste köra en hel del. På nätet hittar hon en privatannons för en bil som verkar intressant. När hon kommer till säljarens bostad ser hon bilen på parkeringen. Den är verkligen fin, röd, blank och sportig. Men Emma blir överraskad när säljaren Lars visar sig vara en kompis från skoltiden. Det uppstår en diskret magnetism mellan dem båda. Bilen är underbar att köra och den verkar dessutom dra till sig sköna upplevelser...

Carl Johan Rehbinder är en svensk författare, konstnär, skådespelare, politiker och friherre. Hans fiktion utforskar gränserna för sinnligheten och njutningen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Carl Johan Rehbinder