Den åtråvärde livvakten (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Joel Adler
Utgivningsdatum
2023-08-28
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726988468

Den åtråvärde livvakten E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-08-28

Styckköp

59
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Den tidigare elitsoldaten Joel Adler är nu en fri man efter sin häktning, och är redo att lämna livet som frihetsberövad bakom sig. Han hinner knappt sätta en fot utanför häktet innan han möts av den mexikanske mannen Javier, som står utanför grindarna och väntar på honom.

Javier tar Joel till den förmögna affärsmannen Louis som fruktar att dottern Izabela är i stor fara och måltavla för den mexikanska kartellen. Han ber Joel att agera livvakt för henne i utbyte mot en stor summa pengar. Louis är övertygad om att Joel är den bäst lämpade för jobbet och riskerar inget sämre för sin dotter. Det är ett uppdrag ämnat för Joel, som egentligen vill tacka nej, men pengarna lockar för mycket.

Trots hans förmåga och skicklighet kidnappas Izabela och Joel möter en verklighet som är mer skrämmande än något han någonsin upplevt tidigare. Det blir upp till Joel att rädda inte bara Izabela, utan flera andra kvinnor som fått möta samma öde som henne.

"Den åtråvärde livvakten" är den fristående fortsättningen på den actionfyllda spänningsserien om före detta elitsoldaten Joel Adler, som inleddes med "Den sista marionetten" (2022).

ANDREAS EK har arbetat som polis i 16 år och hans gedigna kunskap och erfarenhet är något han gärna delar med sig av i sina böcker. Hans spänningsromaner har hyllats av både läsare och recensenter. Romanen Törst, den andra delen i den dystopiska serien Raseri, nominerades till Selmapriset 2019.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Andreas Ek