Den sista marionetten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (282.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Joel Adler (del 1)
Inläsare
Björn Bengtsson
Utgivningsdatum
2022-09-13
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726988505

Den sista marionetten Ljudbok

(14 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2022-09-13

Styckköp

119

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Joel Adler, före detta operatör vid Sveriges hemligaste specialförband, lever ett ensamt och kringflackande liv efter en förödande insats i Somalia. Krig har varit hans arbetsplats och åren som elitsoldat har format både hans starka psyke och imponerande fysik.

Efter ett slumpmässigt möte på ett hotellrum vaknar Joel med den vackra Tess mördad bredvid sig i sängen. Innan Joel hinner göra något åt situationen ringer telefonen samtidigt som polisen bankar på dörren. Rösten i andra änden ger honom ett ultimatum - antingen straffas för mordet eller följa instruktionerna och bli en marionett. Joel fattar ett snabbt beslut. Ett beslut han för evigt kommer att ångra.

När Joel inser vilka som ligger bakom och vad deras mål är, så har han inget annat val än att ta lagen i sina egna händer. Han är den enda som kan stoppa en snabbt annalkande katastrof.

Den sista marionetten är en intensiv spänningsroman som utspelar sig i hjärtat av Stockholm, där ingenting är som det verkar.

ANDREAS EK har arbetat som polis i 16 år och hans gedigna kunskap och erfarenhet är något han gärna delar med sig av i sina böcker. Hans spänningsromaner har hyllats av både läsare och recensenter. Romanen Törst, den andra delen i den dystopiska serien Raseri, nominerades till Selmapriset 2019.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Andreas Ek