Kräftskiva med önskemål (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (184.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Johanna Hermann Lundberg
Utgivningsdatum
2023-08-09
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788727032696

Kräftskiva med önskemål Ljudbok

(8 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2023-08-09

Styckköp

119
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En rapp feelgood-roman om längtan efter barn och hur långt man är villig att gå för att få dem.

Efter flera års misslyckade försök står Henrietta och Mattias fortfarande barnlösa. Varför har det varit så himla enkelt för deras vänner att skaffa barn och inte för dem? Henriettas bästa vän Tuva har en tonårig son, Sara har klämt ut hela fyra ungar och Andreas har tre barn med sitt ex.

När fertilitetsdoktorn berättar att problemet ligger hos Mattias tar Henrietta saken i egna händer. För henne är det viktigt att barnet är hennes biologiskt och då finns bara en utväg. Henrietta bjuder in deras närmsta vänner till kräftskiva och med inbjudan kommer ett ytterst ovanligt önskemål: kan någon av dem tänka sig agera donator?

Frågan vänder upp och ner på relationerna till vännerna och deras respektive, men det börjar även knaka i fogarna i Henriettas egna äktenskap. För plötsligt är Mattias inte med på noterna alls. Och för Tuva och Sara leder deras väninnas önskemål till oväntade konsekvenser.

Elin Eldestrand är född i Ludvika men bor numera i Stockholm. Hon debuterade som författare 2016 med feelgood-romanen 'En framtida hemmafrus bekännelser'.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Elin Eldestrand