Ingen fläckfri jul (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-12-07
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788727050959

Ingen fläckfri jul E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-12-07
68
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En julig och hjärtevärmande berättelse om innersta önskningar, tveksam kärlek och saknaden efter något mer i en inte så perfekt vardag.

Trots deras många likheter har systrarna Fiona och Pauline väldigt olika inställning till den kommande julen. Pauline känner stress med tre barn, man och hund och förstår inte hur andra mammor kan hinna med allt. Hon längtar efter något att kalla sitt eget, något som inte kretsar kring att få vardagen som småbarnsmamma att gå runt. Fiona däremot är singel och med julen på intåg kan hon inte hjälpa att känna att något saknas.

Fiona bestämmer sig för adoptera dalmatinern Dotty i hopp om att hålla ensamheten borta, och Pauline hittar något som bara är hennes; hon ska måla vackra julkulor och sälja på Sollundens julmarknad. Men när det bestäms att julen ska hållas hemma hos Pauline börjar stressen spöka igen, och Dotty visar sig vara mer arbete än vad Fiona räknat med. Det blir inte bättre av att hennes kärleksliv krånglar med en crush som aldrig hör av sig och ett gammalt ex som dyker upp på nytt. Julen verkar inte bli så perfekt som systrarna önskat, men är det verkligen något dåligt?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ingen fläckfri jul. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mysig
    @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 30 december 2023

    En mysig julbok med färgstarka karaktärer. Händelsen i boken var fin och hjärtvärmande. Så vill ni uppleva lite mer jul rekommenderar jag er att läsa boken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Michelle Adra

  • Grannar som skvallrar

    Michelle Adra

    På Lilla björnstigen i Sollunden spirar sommarkänslorna för fullt. Men bakom villakvarterets lyckta dörrar är allt inte frid och fröjd. Florences man föreslår skamlöst att de ska prova ett öppet äktenskap för att hetta upp vardagen, och i rädsla ö...