Den gula änkan (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Ostron & Champagne
Antal sidor
275
Utgivningsdatum
2024-07-22
Förlag
Saga Egmont
Dimensioner
220 x 145 x 16 mm
Vikt
456 g
SAB
Hc.01
ISBN
9788727138152

Den gula änkan

Häftad,  Svenska, 2024-07-22
231
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa.
När Lilly och Greta träffas första gången lägger Greta märke till den diskreta minnesnålen på Lillys kavajslag. De har båda tragiskt nog förlorat sina föräldrar i en färjekatastrof och ur den gemensamma sorgen spirar snart en orubblig vänskap - och tur är väl det. Med Lillys expertis om ostron och Gretas champagnekunskaper formas en affärsidé som gör dem till ett efterfrågat team vid festliga evenemang. Men vem kunde ana att dessa lyxentreprenörer även skulle bli indragna i rafflande mordintriger?

På Trolleborg slott i Skåne håller det udda Sällskapet De 12 årsmöte och bjuder in Lilly och Greta för att hålla en exklusiv ostron- och champagneprovning. Bland de glamourösa salongerna och tjusiga kreationerna är det dock inte bara champagnen som bubblar. En av medlemmarna hittas död i slottsdammen samtidigt som en släktkrönika från 1700-talet gäckar Lilly och Gretas fantasi. Kan den ha något samband med dödsfallet?

"Den gula änkan" är första delen i den charmiga serien Ostron & Champagne, en guldkantad mysdeckare som erbjuder en mousserande cocktail av spänning, mystik och oemotståndliga karaktärer.
Visa hela texten

Fler böcker av författarna