Skuggspelet (e-bok) Spara 52%
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
David Karléns återkomst
Utgivningsdatum
2024-04-11
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788727139555

Skuggspelet E-bok

E-bok,  Svenska, 2024-04-11
49 103 Du sparar 54 kr!
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Sedan den svenska spionen Kajsa Mimer avslöjades i efterdyningarna av David Karléns sista och mest framgångsrika operation, har han levt i en dimma av hopplöshet. I ett försök att börja om på nytt tar han med sig sin familj till Israel för att bygga upp ett nytt liv i ruinerna av det gamla.

Men lugnet blir kortvarigt. Nyheten om att svenskan fortfarande är vid liv når till slut David. Ryssarna håller henne gisslan i hopp om att kunna tvinga fram ett utbyte, och misslyckas de kommer hon att likvideras.

För David är varje människoliv värt hela världen, och att överge någon är inte ett alternativ. Kajsa måste hämtas hem från Ryssland oavsett riskerna, och för sista gången ger han sig ut i stridens hetta, denna gång helt utan hemlandets stöd.

Succéförfattaren Karl Eidem skriver bästsäljande, fartfyllda, politiska thrillers med övertygande skildringar av de internationella underrättelsetjänsternas interna mekanismer. Bland hans verk finns de hyllade romanerna om säpoutredarna David Karlén och hans kollega Hans Edelman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karl Eidem