Med en doft av honung (e-bok) NY
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Morfars gård
Utgivningsdatum
2024-06-05
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788727175614

Med en doft av honung E-bok

E-bok,  Svenska, 2024-06-05
119
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hanna frodas i den lantliga idyllen på sin morfars gamla gård och finner stor glädje i arbetet på barnkliniken i Borås. Tillsammans med vännerna, Lisa och Kajsa, har hon skapat en hobbygrupp som osar av mysig gemenskap. Lisa visar upp sin talang inom glaskonst, Kajsa färglägger livet med sin växtfärgning och syr kläder medan Hanna fortsätter att experimentera med sina hudvårdsprodukter.

Efter att dessutom ha hittat kärleken i Emil, känns det som att livet äntligen tagit fart igen. Men i skuggan av nyförälskelsen lurar Hannas ex, Anton, och han drar sig inte för fula knep.

"Med en doft av honung" är den andra fristående delen i serien "Morfars gård". Det är en hjärtevärmande feelgood-roman om kärlek, vänskap och att förverkliga sina drömmar.

Linnea Carlsson har arbetat inom både öppen och sluten vård. Som ung blev hon intresserad av att tillverka högklassiga hudvårdsprodukter av naturliga råvaror. Andra intressen är odling av egna kryddor och örter. Hon älskar att läsa och började skriva på allvar som vuxen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Linnea Carlsson

  • Som ljuvaste honung

    Linnea Carlsson

    Den nyutbildade sjuksköterskan Hanna bor i en lägenhet i Malmö tillsammans med Anton. Saken är bara den att de gjorde slut för två månader sedan, och Anton verkar inte ha några planer på att flytta ut. Kort därpå blir morfars gamla hus till salu o...