En enkel till Skottland (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (286.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Jenny Lindberg
Utgivningsdatum
2023-04-19
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Weronica Andersson
ISBN
9788728033913
En enkel till Skottland (ljudbok)

En enkel till Skottland Ljudbok

(9 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2023-04-19

Styckköp

119

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Inget jobb, ingen pojkvän, ingen lägenhet. Jo Müller är snart fyrtio och har förlorat allt. Hennes enda utväg är att flytta hem till sina föräldrar, och för Jo känns det likvärdigt med att ge upp. Då får hon syn på en annons om en praktikplats på en trädgårdsanläggning i Skottland vilket genast väcker hoppet inom henne. Så Jo bestämmer sig för att packa väskorna och köper en enkelbiljett till de Skotska högländerna.

Men istället för en grönskande idyll möts hon av hårt arbete från morgon till kväll och en lika stilig som hetlevrad chefsträdgårdsmästare vid namnet Duncan. Han tror att Jo, i enlighet med annonsen, är utbildad trädgårdsmästare och han ställer lika höga krav på henne som på sina andra anställda. Jo som egentligen är utbildad kock försöker med alla medel att dölja sina brister, vilket förstås slutar i katastrof. Men ju mer tid de spenderar tillsammans desto mer börjar Duncan inse att Jo inte bara har ställt till det i hans trädgård utan även i hans hjärta.

Författaren Alexandra Zöbeli föddes i Schweiz 1970 och bor numera i bergsområdet Zürcher Oberland. Under en språkkurs i London blev hon förälskad i Storbritannien vilket speglas i hennes härliga feelgoodromaner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Alexandra Zöbeli