Skärgårdsdrömmar och familjehemligheter (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (231.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Monica Einarson
Utgivningsdatum
2022-06-14
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788728044551
Skärgårdsdrömmar och familjehemligheter (ljudbok)

Skärgårdsdrömmar och familjehemligheter Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2022-06-14

Styckköp

119

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Efter att ha blivit uppsagd från sitt jobb och kämpat sig igenom en tråkig skilsmässa bestämmer Rebecca sig för att byta kurs i livet. Hon är i grund och botten ganska tacksam för skilsmässan, förutom att det känns tungt att bli ratad. De vuxna barnen är upptagna på var sitt håll hon är i desperat behov av att komma på fötter igen. Så vart ska hon ta vägen? Svaret blir, något oväntat, en fiskarstuga på blekingska Hasslö. Och med hjälp av avgångsvederlaget från jobbet så inleds hennes nya drömliv i skärgårdsidyllen.

När den första höststormen drar in över ön börjar Rebecca undra vad hon egentligen har gett sig in på. I det gamla brygghuset hittar hon något, som får henne att intressera sig för husets historia. I en gammal brudkista ligger en bunt tyska sedlar - och en brosch med en omisskännlig symbol. Hur hänger de samman med hennes lilla stuga? Tillsammans med vännen Malou ger Rebecca sig ut på jakt efter svar, och hon inser snart att grannarna på ön vet betydligt mer än de vill ge sken av. Vad är det för hemlighet hon plötsligt har snubblat över?

Sabine Schulz beskriver berättelsen som ett avstamp i den egna släkthistorien om en försvunnen farfar och de egna föräldrarnas erfarenheter. I boken blandar hon fakta med fantasi. Efter närmare fyrtio publicerade noveller debuterade hon år 2021 som romanförfattare med boken 'Skärgårdsdrömmar och familjehemligheter'.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sabine Schulz

  • Hemligheter på Hasslö

    Sabine Schulz

    Hemligheter på Hasslö Frågorna och mysterierna hopar sig ännu en gång för Rebecca. Trassliga relationer, kriminella grannar och en hektisk utlandsresa ställer allt på sin spets. Drömmen om en idyll i skärgården krossas mer än en gång. Detta är de ...

  • Die KRIMI-Werkstatt

    Sabine Schulz

    Die Krimi-Werkstatt bietet neugierigen "Spürnasen" nicht nur jede Menge Spannung, sondern fördert gleichzeitig ihre sprachlichen Kompetenzen. Auf heißen Spuren lernen die Kinder, wie man recherchiert, Geheimbotschaften entschlüsselt, Pha...