Grannjävlar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (284.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Cecilia Ström
Utgivningsdatum
2021-11-24
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788728049235
Grannjävlar (ljudbok)

Grannjävlar Ljudbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-11-24

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En modell, en uppfinnare och en arbetslös kroppsbyggare bor i ett lägenhetshus. Vad händer sen? På Besvärsgatan 6 i Göteborg är vardagslivet fullt av droppande kranar, svallande känslor och stöldbegärliga tvättider. Och nog är det en bedrift att de elva hyresgästerna lyckas samsas överhuvudtaget, särskilt med tanke på de hemligheter som döljer sig bakom låsta dörrar. Men frågan är om det egentligen spelar någon roll? Efter ett ödesdigert dödsfall i Sölvesborg är nämligen självaste regeringen i full gång med att mörklägga något stort. Den kommande katastrofen hotar att göra såväl grannsämja som grannfejder till ett minne blott - tillsammans med halva Sveriges befolkning. Hur ska det gå för våra vänner på Besvärsgatan?

'Grannjävlar' är en fartfylld feelgood-roman som både underhåller och utmanar, med hög igenkänningsfaktor, och en extra twist som håller läsarna på tårna.

Antoni Lacinai och My Lind är en svensk författarduo som under en nyårsfest bestämde sig för att skriva en bok ihop. Resultatet blev feelgood-romanen 'Grannjävlar' som utkom år 2021. Antoni Lacinai arbetar till vardags som föreläsare, medan My Lind är marknadschef.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Grannjävlar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fartfylld

    Boken var smårolig med inslag av allvar. Bra karaktärer. Tyckte mycket om Henrik som lyssnade på 80-tals musik. Det blev lite nostalgi för mig. En bra bok som jag rekommenderar.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna