Alter ego (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-01-04
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788728058565
Alter ego (e-bok)

Alter ego E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-01-04

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Att vara en offentlig person ställer höga krav på författaren M och han har svårt för att leva upp till de förväntningar som finns på honom. Hans nya verk behöver därför en annan företrädare och som en gåva från ovan dyker den rotlöse skådespelaren Jonas Jonson upp, redo att ta sig an rollen. Marcus Ling är född. Till en början tycks rollen inte kräva mycket och Jonas J ägnar mer tid åt att regissera sitt eget liv, som i första hand är den nyblivne stockholmarens sökande efter sin plats i den nya och mystiska staden. Han hamnar dock på surrealistiska villovägar, styrd av en fyrtioårig kvinna som både förför och förvirrar.

Thomas Anderbergs roman Alter ego utspelar sig i Stockholm, Köpenhamn och Lugano. Det är en storartad roman om rollbyten, identitet, passioner och vandringar i ett hemlighetsfullt nu.

Thomas Anderberg (1956-2013) var musik- och litteraturkritiker på DN, författare och professor i praktisk filosofi vid Uppsala universitet. Han debuterade 1987 med romanen Den nya ordningen och gav därefter ut flertalet böcker inom såväl den skönlitterära som den facklitterära genren.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Thomas Anderberg