Kloster, mord och dolce vita - En gåtfull gäst & Ett välbeställt lik (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (178.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kloster, mord och dolce vita
Inläsare
EvaMaria Oria
Utgivningsdatum
2022-12-15
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Camilla Dunér
ISBN
9788728062623

Kloster, mord och dolce vita - En gåtfull gäst & Ett välbeställt lik Ljudbok

(5 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2022-12-15

Styckköp

129
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Benvenuto a Santa Caterina! I denna idylliska by i hjärtat av Toscana bor ordenssystern Isabella. Och när hon inte arbetar eller ber, jo men då löser hon mord.

En gåtfull gäst:
Den himmelska friden i Santa Caterina är hotad. Sedan det gamla värmesystemet i klostret havererat har syster Isabella låtit VVS-montörer försöka lösa problemet, men det eviga bankandet och spring från arbetarna gör det omöjligt för nunnorna att ägna sig åt stilla kontemplation. Och så är det något fel med den nya nunnan Donna - det är Isabella övertygad om! Men innan Isabella kan ta reda på vad Donna håller på med hittas hon mördad mitt i klostret. Nunnorna blir förskräckta och fruktar för sina egna liv. Kan syster Isabella hitta mördaren innan ytterligare en katastrof inträffar?

Ett välbeställt lik:
Den lokala hippien Eden ber syster Isabella om hjälp. En investerare vill jämna strandbyn med marken för att göra plats åt ännu ett hotell, något Eden hemskt gärna vill förhindra. Isabella försöker få den förmögna byggentreprenören att ändra sig - men utan resultat. Men morgonen efter deras möte är han död. Kan det vara hippierna som ligger bakom mordet? Även om Isabella har svårt att föreställa sig att den fredligt inställda gruppen skulle kunna vara skyldiga så tar hon hjälp av karabinjären Matteo och börjar gräva i fallet.

I 'Kloster, mord och dolce vita - En gåtfull gäst & Ett välbeställt lik' får vi ta del av två nya spännande berättelser om syster Isabella, Toscanas egen detektivnunna!

Valentina Morelli har skrivit romaner i många år. Serien "Kloster, mord och dolce vita" är en hyllning till hennes älskade hembygd och den fångar det underbara, levnadsglada Toscana. Genom sina deckare förmedlar hon djupt mänskliga historier.

Benvenuto a Santa Caterina! I denna idylliska by i hjärtat av Toscana bor ordenssystern Isabella. Det är här hon lever, arbetar och ber. Men som en blixt från klar himmel hamnar hon mitt i en mordutredning! Från och med den dagen gör den nyfikna nunnan det till sin livsuppgift att gå till botten med bybornas alla större och mindre förbrytelser. Och karabinjären Matteo uppskattar sin himmelskt hjälpande hand. För som enda polis i Santa Caterina har han verkligen händerna fulla...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »