Dödlig smitta (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (197.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Thomas Hanzon
Utgivningsdatum
2021-12-13
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788728069899
Dödlig smitta (ljudbok)

Dödlig smitta Ljudbok

(10 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-12-13

Styckköp

105

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hans och Kristin är ett medelålders par som båda jobbar inom vården i ett lagom stort svenskt samhälle. Gradvis blir deras grå vardag alltmer dramatisk när deras patienter och anhöriga drabbas av ett mystiskt sjukdomsutbrott. Den burdusa och karriärlystna Eva, överläkare på sjukhuset, tar befäl över situationen och spelar ett allt högre spel. Efterhand ansamlas tecknen på att smittspridningen är avsiktlig - men av vem, och varför?

Wallér & Filipsson öser ur sammanlagt mer än ett halvt sekels erfarenhet från sjukvården för att skapa ett autentiskt drama innefattande lika delar svek, smitta och ond bråd död.

Wallér & Filipsson är en författarduo bestående av mor och son, med en mycket gedigen medicinsk bakgrund. Jon Edman Wallér är läkare och doktorand under specialistutbildning i vårdhygien och klinisk mikrobiologi, verksam vid Södra Älvsborgs Sjukhus i Borås och Göteborgs Universitet.

Anne Filipsson är både utbildad sjuksköterska och läkare. Som ortoped driver hon en privat ortopedmottagning, Cityortopedi, i Stockholm. Efter ett helt yrkesliv i vården har hon öst ur sina erfarenheter för att skapa en trovärdig bakgrund till berättelsen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »