Mulan - Ge inte upp nu! - En historia om ihärdighet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (5.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Disneyprinsessor
Läsålder
3-6 år
Inläsare
Emma Stocke
Utgivningsdatum
2022-11-08
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Oskar Blomberg
ISBN
9788728083932
Mulan - Ge inte upp nu! - En historia om ihärdighet (ljudbok)

Mulan - Ge inte upp nu! - En historia om ihärdighet Ljudbok

av Disney
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-11-08

Styckköp

29

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Mulan och hennes medsoldater får i uppgift att hämta hem fyra flaggor till lägret före solnedgången. Det är ett tufft och slitsamt test, och de andra lagen i lägret har bara lyckats få hem tre av flaggorna. Ska Mulan, Yao, Ling och Chien-Po ge upp? Eller fortsätta?

© Disney. All rights reserved.

Bli förtrollad av DISNEYS fantastiska världar! Följ med på äventyr och upplev magin med Musse Pigg, Aladdin, Dumbo, Blixten McQueen, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana, Lady och Lufsen, Rapunzel, Ariel, Snövit, Jack Sparrow, Hiro, Röjar-Ralf, familjen Superhjältarna, Nemo och alla de andra från DISNEYS underbara skattkammare! Veckla ut öronen och luta dig tillbaka - det är dags för äventyr!

Lyssna på magiska berättelser med Disneys fantastiska prinsessor Jasmine, Rapunzel, Snövit, Mulan, Vaiana, Törnrosa, Askungen, Pocahontas, Tiana, Belle, Ariel och Merida. Följ med på skattjakt med Ariel, gå på bal med Askungen, lös mysterier med Snövit och fira kinesiskt nyår med Mulan. Plocka fram din finaste klänning och putsa glasskorna - nu ska vi på äventyr, som en riktig prinsessa!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Disney