Bamse - Eräänä aamuna Isoäiti ei vilkuttanut... (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (8.9 MB)
Språk
Finska
Serie
Bamse
Läsålder
3-6 år
Inläsare
Sampo Kerola
Utgivningsdatum
2023-01-31
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Terhi Kemppinen
ISBN
9788728089897

Bamse - Eräänä aamuna Isoäiti ei vilkuttanut... Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2023-01-31

Styckköp

17
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Eräänä aamuna Isoäiti ei vilkuta Bamselle niin kuin tavallisesti. Bamse huolestuu ja hakee kaverinsa apuun. Entä jos on sattunut jotakin ikävää? Pian paljastuu hunajavarkaus, jonka jäljet johtavat erään ilkimyksen kotiin.

Maailman vahvin nalle auttaa Isoäitiä varkaan etsimisessä ja opettaa, ettei jymyhunajaan kannata koskea ilman lupaa.

Rune Andréasson (1925-1999) oli ruotsalainen sarjakuvapiirtäjä. Hän innostui piirtämisestä jo lapsena, ja lukiossa hän piirsi ensimmäiset sarjakuvansa Allers Familj -lehteen. Uransa aikana Andreásson on lumonnut lukijat tarinoillaan Pellefantista ja ennen kaikkea Bamsesta - maailman vahvimmasta nallesta. Bamse on Ruotsin menestynein lastensarja, josta on tehty myös piirroselokuva.

Tervetuloa Bamsen maailmaan!
Kun Bamse syö Isoäidin jymyhunajaa, hänestä tulee maailman vahvin nalle. Hän on myös maailman kiltein nalle. Hän auttaa kaikkia pulaan joutuneita - olipa kyseessä sitten ystävä tai joku muu. Bamse on naimisissa Leenan kanssa, ja yhdessä heillä on neljä lasta: kolmoset Nalle-Maija, Teddy ja Lennu sekä nuorimmainen Pampula. Kun Bamse ei työskentele metsässä, hän on usein ulkona seikkailemassa parhaiden ystäviensä Pompin ja Kilpisen kanssa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Rune Andréasson