Bamse ja Nina Kaniini seikkailevat (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (7.5 MB)
Språk
Finska
Serie
Bamse (del 8)
Läsålder
3-6 år
Inläsare
Ville-Veikko Niemelä
Utgivningsdatum
2022-05-25
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Terhi Kemppinen
ISBN
9788728089934
Bamse ja Nina Kaniini seikkailevat (ljudbok)

Bamse ja Nina Kaniini seikkailevat Ljudbok

Ljudbok (MP3), Finska, 2022-05-25

Styckköp

17

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Toimittaja Nina Kaniini selvittää omituisia katoamistapauksia, Eräänä päivänä tuntematon mies ottaa yhteyttä Kansan ystävä -lehden toimitukseen. Professori haluaa antaa haastattelun uudesta, mullistavasta keksinnöstään. Nina ja Bamse tutustuvat yhdessä professoriin ja tämän pähkähulluun keksintöön, ja samalla selviää, mitä kummaa heidän kadonneille ystävilleen on tapahtunut. Bamsen ja Ninan seikkailu on täynnä hurjia yllätyksiä ja kiperiä tilanteita.

Rune Andréasson (1925-1999) oli ruotsalainen sarjakuvapiirtäjä. Hän innostui piirtämisestä jo lapsena, ja lukiossa hän piirsi ensimmäiset sarjakuvansa Allers Familj -lehteen. Uransa aikana Andreásson on lumonnut lukijat tarinoillaan Pellefantista ja ennen kaikkea Bamsesta - maailman vahvimmasta nallesta. Bamse on Ruotsin menestynein lastensarja, josta on tehty myös piirroselokuva.

Tervetuloa Bamsen maailmaan!
Kun Bamse syö Isoäidin jymyhunajaa, hänestä tulee maailman vahvin nalle. Hän on myös maailman kiltein nalle. Hän auttaa kaikkia pulaan joutuneita - olipa kyseessä sitten ystävä tai joku muu. Bamse on naimisissa Leenan kanssa, ja yhdessä heillä on neljä lasta: kolmoset Nalle-Maija, Teddy ja Lennu sekä nuorimmainen Pampula. Kun Bamse ei työskentele metsässä, hän on usein ulkona seikkailemassa parhaiden ystäviensä Pompin ja Kilpisen kanssa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Joakim Gunnarsson